[BOOKS] ✯ Cinderella 98 By Ahadiat Akashah – Motyourdrive.co.uk

Cinderella 98 summary Cinderella 98 , series Cinderella 98 , book Cinderella 98 , pdf Cinderella 98 , Cinderella 98 d3b6355e73 Amazing EPub, Cinderella 98 Author Ahadiat Akashah This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book Cinderella 98 , Essay By Ahadiat Akashah Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please Read And Make A Refission For You


10 thoughts on “Cinderella 98

  1. says:

    Satu lagi novel AA yang ceritanya berkisah kehidupan, Zaza yang jatuh cinta kpd Joey tapi terpaksa jeruk rasa kerana masih isteri kepada Rafar Tak pasti macam mana dan bila Zaza kahwin dengan Rafar though Beberapa minor twists juga cerita ni, Zaza yang serba elok sesuai dan padan dengan Joey, sama cantik sama bijak, sama beriman dan baik hati perfect couple Rafar yang bongkak sebab anak billionaire, baran dan wife abuser sama macam pakciknya yang dupenjara sebab terbunuh isterinya Lisa, kesian menyesal tinggalkan Joey for someone who later hurt her Linda, I think she s a lesbian, nak dijodohkan oleh Tan Sri dengan Rafar, tapi nekad turn him down and left leaving the Tan Sri down with stroke Finally, what happen to Zaza Joey Rafar said he will gantung Zaza tak bertali sebab he blame her for everything Adakah kisah berakhir dengan tragedi Only AA can write this way.


  2. says:

    Misi aku berjaya habiskan novel ni penat gaklah nak habiskan sbb lama dh aku x baca novel yg byk sgt berckp dlm hati kurang dialog sikit lg aku nk terlentok menahan kantuk typical kisah AA Perempuan cantek ala model, lelaki hensem ala anak raja, kaya, bisnes, anak Tan Sri, keta mahal2. maaf ckp ms aku bc ni rs nk muntah kebosanan pun ada kalo dulu2 ms msih remaja aku baca takpe lg tp skrg dah takde mood aku nk hadam kisah2 yg mcm ni lg bkn selera aku lg huhu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *